Om Musik & Lyd

Noder

Musik

Hvis du har Plug-ins for afspilning af musik installeret i din browser, skulle du kunne se en konsol for styring af musikafspilningen i ventre side af Musik / Lyd-panelet når du vælger en musik-titel fra drop-down listen.

Udseendet af konsollen er afhængig af dit Plug-in.

Musik-panelet er designet til at bruge følgende plug-ins:

På siden Vælg Musik-afspiller kan du vælge, hvilken af dine plugins du ønsker at benytte.

Der burde ikke være problemer med at bruge Musik-panelet med andre Plug-ins end disse, men udseendet bliver selvfølgelig ikke som tiltænkt.

Hvis din browser ikke understøtter Plug-ins, men kan afspille baggrundsmusik i det valgte format, så skulle du stadig kunne høre musikken, men du kan ikke stoppe musikken og / eller justere lydstyrken fra Musik / Lyd-panelet  (du kan stoppe musikken ved at vælge punktet:  [Musik Fra]  eller ved at trykke på Escape-tasten).

Du kan også afspille musikken fra siden Musik Indeks, hvor du udover musikken også kan se yderligere oplysninger om de fleste af melodierne.


Lyd

På de fleste af siderne på dette site er der et lydklip.  I Netscape Navigator vil lydklippet blive afspillet af dit Plug-in for WAVE-lyd  (hvis installeret).  I alle andre Browsere vil lyden blive afspillet som baggrundslyd  (hvis understøttet).

Det er nødvendigt at afkrydse boksen mærket  "Lyd"  i Musik / Lyd-panelet for at kunne høre lydklippene.

Hvis du ser på siderne med top- og bund-panelerne slået fra, så vil lydklippene ikke blive afspillet.


 
Hjem
21398