Internationale Telefonkoder

Telefon

Med formularen på denne side kan du slå de internationale Telefonkoder for alle Verdens lande op.

Hvis du for eksempel ønsker at ringe direkte fra USA til Danmark, skal du først slå Amerikas Forenede Stater op og finde den Udgående Telefonkode (011). Derefter skal du slå Danmark op og finde den Indgående Telefonkode (45). Alt du nu behøver at gøre, er at trykke 011 45 efterfulgt af det lokale nummer.

I nogle lande er du nødt til at vente på en ny klartone under opkaldet. Det er indikeret med en ~ i den Udgående Telefonkode. Der kan være andre lande, hvor det ikke er angivet, men hvor der skal afventes ny klartone efter at have trykket den Udgående Telefonkode.


I feltet  Fritekst  kan du indtaste en del af navnet på et land, hvorefter Telefonkoder og Landenavn vil blive fundet for alle landenavne, der indeholder den angivne tekst.  Hvert nyt tryk på OK-knappen til højre for fritekst-feltet vil springe til det næste land, som indeholder den indtastede tekststreng.  F.eks. vil fritekst-søgning på "mon" finde følgende lande:

Indgående Telefonkode: Udfyld det ønskede felt og tryk
på OK-knappen til højre for feltet
for at få de øvrige felter udfyldt.
Udgående Telefonkode:
Landenavn:
Fritekst:     (Gentag tryk)

 
I browsere med langsom JavaScript afvikling kan der gå nogle sekunder, inden Telefonkoder eller Landenavn bliver fundet.  Ved fritekst-søgning kan visse browseres JavaScript-fortolker ikke skelne mellem store og små bogstaver for nogle af tegnene ud over A-z  (f.eks. É og é).

 

Vis Liste:

sorteret efter Landenavn
sorteret efter Indgående Telefonkode
sorteret efter Udgående Telefonkode
 
baseret på Fritekst-søgning

 
Ved langsom JavaScript-afvikling kan det tage temmelig lang tid, inden listen bliver vist.  Det kan især tage lang tid den første gang  sorteret efter Indgående eller Udgående Telefonkode  vælges.  Nogle browsere (Microsoft Internet Explorer) kan måske foreslå at afbryde scriptet - svar blot Nej til dette.
 

Sidst opdateret den 15. december 2002. Download denne side uden grafik (13.701 bytes).